1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

Матеріально-технічна база Наукової бібліотеки #ХНУМГ ім. О. М. Бекетова характеризується  наявністю 7 читальних залів, з площею для обслуговування користувачів 2000 кв.м. Кількість місць для читачів – 540. 

Фонд Бібліотеки налічує 865093 примірників, з них: навчальних видань – 538392, наукових  – 261639, періодичних  – 17400. Функціонує Зала інформаційного сервісу, яка має у своєму розпорядженні 55 автоматизованих робочих місць для користувачів із доступом до Internet. Ще дві читальні зали на 60 та 132 посадкових місць мають Wi-Fi доступ. В Університеті розміщені 3 пункти поліграфічного та копіювально-розмножувального сервісу. При 4 гуртожитках працюють бібліотечні пункти з читальними залами.

Університет отримує доступ до міжнародних баз даних Scopus, Web of Science, Springer Link за кошти держбюджету.

Наукова бібліотека автоматизована на вільному програмному забезпеченні АБІС «Koha», що дає можливість вільного доступу до Е-каталогу через мережу Internet у режимі 24/7.

З метою інформування студентів про можливості Бібліотеки на порталі Центра дистанційного навчання Університету розміщено дистанційний курс «Інформаційні ресурси наукової бібліотеки ХНУМГ ім. О. М. Бекетова» для студентів 1 курсу навчання, заняття для яких проводяться з вересня по листопад