1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова проводить набір групи слухачів з підвищення кваліфікації архітекторів в рамках проведення професійної атестації.

Початок навчання: березень 2024
Група слухачів: від 10 осіб
Загальний обсяг: 34 год.
Форма проведення: дистанційна
Термін навчання: 10 робочих днів
Категорія слухачів курсу: архітектори

До проходження курсів підвищення кваліфікації за програмою «Розроблення містобудівної документації» допускаються громадяни, які здобули вищу освіту за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра відповідно до кваліфікаційних вимог, мають стаж роботи за фахом не менш як три роки та подали заяву:

Бланк заяви до проходження курсів підвищення кваліфікації «Розроблення містобудівної документації».

По завершенню навчання слухачі отримують свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Проведення підвищення кваліфікації відбувається у відповідності до пункту 25 «Порядку проведення професійної атестації виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2011 № 554 (із змінами) та погоджених Міністерством розвитку громад та територій України програм підвищення кваліфікації, розроблених Харківським національним університетом міського господарства ім. О.М. Бекетова, за напрямом професійної атестації архітекторів:

Робоча програма «Розроблення містобудівної документації».

До навчального процесу залучається професорсько-викладацький склад Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, Міністерства розвитку громад та територій України, науковці, провідні фахівці галузі.

Додаткова інформація за телефоном:

066 451 69 51 Гелла Олена Іванівна

096 761 89 16 Вотінов Максим Алекович

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Реквізити для сплати навчання "Розроблення містобудівної документації"

Сплата послуги здійснюється лише після остаточного формування навчальної групи.