1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

Про Сервіс (Що таке Microsoft Imagine (ранее DreamSpark и MSDN-AA) )

Спеціалізована програма Microsoft Imagine від Microsoft надає безкоштовний доступ студентам, аспірантам та викладачам ХНУМГ ім. О.М. Бекетова до ліцензійних версій програмного забезпечення Майкрософт для розробки та дизайну. Для доступу необхідно вказувати свої персональні дані користувача ХНУМГ ім. О.М. Бекетова (логін і пароль).

Для студентів і викладачів факультетів ХНУМГ ім. О.М. Бекетова доступно більше 170 дистрибутивів сучасних операційних систем, інструментів розробника та інших програм.

ХНУМГ ім. О.М. Бекетова є одним з учасників міжнародної програми Microsoft Imagine. Вона націлена на пільгове забезпечення ВУЗів по всьому світу програмними продуктами компанії Microsoft, а також додатковими матеріалами і документацією.

Онлайн-каталог ХНУМГ ім. О.М. Бекетова Microsoft Imagine


Студенту, аспіранту, викладачу ХНУМГ ім. О.М. Бекетова

Будь-який студент, аспірант, викладач ХНУМГ ім. О.М. Бекетова може отримати доступ до ключових інструментів Microsoft для розробки і дизайну, включаючи Visual Studio 2010 и 2008, Expression Studio 4, SQL Server 2008 R2, а також серверні ОС Windows Server 2008 R2 і 2008. Окрім того, в рамках програми часто проходять спеціальні акції, такі як безкоштовна можливість скласти сертифікований екзамен Microsoft або отримати безкоштовний доступ до курсів та тренінгів, які зазвичай є платними. Слідкуйте за новинами даної програми з розсилок Microsoft і ви обов'язково знайдете щось цікаве для себе.


Дізнатися про сервіс більше: