1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

Вітаємо

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі конкурсу 2025 року увійшли 142 спеціалістів-науковців, з них 85 з 23 зарубіжних країн: Великобританія, Німеччина, Швейцарія, Данія, США, Аргентина, Туреччина, Оман, Бенін, Китай, Латвія, Литва, Чехія, Естонія, Греція, Грузія, Казахстан, Азербайджан, Узбекистан, Польща, Болгарія, Молдова, Румунія. На перший етап конкурсу надійшло 353 роботи з українських та закордонних закладів освіти. Члени журі провели рецензування та онлайн-обговорення цих робіт, з яких 25% було запрошено до другого етапу. У другому етапі фіналісти презентували свої роботи на онлайн-конференції за напрямками конкурсу. На підставі оцінки презентацій та доповідей учасників, журі ухвалило рішення щодо визначення переможців та розподілу призових місць.
Вітаємо
Вітаємо
Вітаємо
Здобувачі кафедри Туризму і готельного господарства ВОЛОДИМИР ПОКОЛОДНИЙ (група ГРС -2022-1) та СОФІЯ ІВАЩЕНКО (група ГРС 2024-1) під керівництвом доцента кафедри Туризму і готельного господарства, канд. екон. наук АНДРЕНКО ІРИНИ БОРИСІВНИ успішно представили роботу на тему: «Trendwatching of global tourism and hospitality development» та посіли ІІІ місце у секції «Tourism, Hotel and Restaurant Business» Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science».
Висловлюємо щиру подяку здобувачам ВОЛОДИМИРУ ПОКОЛОДНОМУ, СОФІЇ ІВАЩЕНКО та науковому керівнику ІРИНІ АНДРЕНКО за високий рівень наукової підготовки, гідне представлення університету та актуальне дослідження сучасних трендів у туризмі!