1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

В Університеті створено три конференц-зали для конференц-обслуговування різних заходів.

Перша конференц-зала може розмістити до 150 осіб. У залі проводять засідання Вченої ради, науково-практичні та науково-технічні конференції різних рівнів, зустрічі професорсько-викладацького кладу, аспірантів та студентів із цікавими особистостями, представниками міжнародних організацій, представниками влади. 

Друга конференц-зала розрахована на 80 посадкових місць. Тут проходять засідання ректорату, конференції органів студентського самоврядування, вебінари, робочі наради. 

Конференц-зала Музейного комплексу розрахована на проведення заходів до 180 осіб. В музейному комплексі проводять урочисті засідання Вченої ради, присвячені дню науки та іншим святковими заходам, традиційні конференції «Спадщина університету», що спрямовані на збереження та відновлення історичного шляху нашого навчального закладу та презентацію роботи його видатних особистостей минулого, студентські заходи, конференції Первинної профспілкової організації студентів Університету. У Музейному комплексі також розташовані різноманітні виставки, Музей українського письменника Сергія Володимировича Пилипенка. Особливою родзинкою експозиції є музей Олексія Миколайовича Бекетова – видатного українського архітектора, професора архітектури, створившого архітектурне обличчя нашого рідного міста. Саме Олексій Миколайович став засновником архітектурної школи Університету, та виховав не одне покоління талановитих архітекторів. У музеї створено декілька виставок, що присвячені життєпису зодчого, його роботі, педагогіці та науковому доробку. У Музейному комплексі проводяться екскурсії з метою популяризації архітектурної спадщини та розвитку системи житлово-комунального господарства міста Харкова, та України в цілому. Традиційними є екскурсії для студентів Університету у рамках виховної роботи.

Усі конференц-зали Університету обладнані мультимедійними установками, сучасним звуковим супроводом, можливістю запису звуку, ресурсами для проведення заходів в онлайн форматі. 

Культурно-масові заходи у рамках виховної роботи проводяться у актовій залі Університету, яка розрахована на 600 посадкових місць та оснащена сучасним мультимедійним, звуковим та світовим обладнання.