1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

Архітектурне об’ємне проєктування

Розроблення містобудівної документації

Професійна атестація

Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова запрошує слухачів пройти курси підвищення кваліфікації архітекторів.
banner architect
 
Харківський національний університет міського господарства ім. О.М. Бекетова запрошує слухачів із базовою профільною вищою інженерною освітою пройти курси підвищення кваліфікації архітекторів в рамках проведення професійної атестації за напрямками «Архітектурне об’ємне проєктування» та «Розроблення містобудівної документації»
Підвищення кваліфікації виконавців робіт, насамперед, є актуалізацією власних знань та вмінь, що необхідні для здійснення професійної діяльності. 
Проходження підвищення кваліфікації дасть можливість бути обізнаним про зміни до чинних або прийняття нових законодавчих актів та державних будівельних норм, стандартів і правил, можливість ознайомлення з новими методами та технологіями, науковими досягненнями та кращими практиками архітектурного проєктування тощо.
В сучасних умовах підвищення професійної компетентності є запорукою конкурентоспроможності та затребуваності на будівельному ринку.