1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

рішення ХНУБАПісля проведення ознайомлення голови комісії з реорганізації ХНУБА Бабаєва В.М. з наявним станом учбових корпусів та гуртожитків ХНУБА було прийнято ряд рішень, щодо покращення їхнього технічного стану.

Першим рішенням голови комісії з реорганізації ХНУБА Бабаєва В.М. є проведення капітального ремонту гуртожитку №3 за адресою: вул. Клочківська, 220. На першому етапі розпочаті роботи по розробці проектної документації, завершення якої планується до кінця лютого 2022 року. До проектування залучені профільні кафедри ХНУБА.

У зв’язку з недотриманням температурного режиму в учбових корпусах та аварійним станом теплових систем будівель по вул. Сумська, 40, за дорученням голови комісії з реорганізації, фахівцями КП «ХТМ» розпочато роботу з розробки проектної документації капітального ремонту системи опалення головного учбового корпусу. По архітектурному та новому учбовому корпусу розпочаті роботи з проектування системи опалення з залученням кафедри теплогазопостачання, вентиляції і використання теплових вторинних енергоресурсів. Після завершення опалювального сезону КП «ХТМ» буде проведене комплексне обстеження теплових мереж до яких підключені учбові корпуси по вул. Сумська, 40.

При обстежені покрівель учбових корпусів по вул. Сумська, 40 було прийнято рішення, щодо необхідності проведення їхнього капітального ремонту. Для виконання ремонту покрівель зараз проводяться роботи з обстеження та розробки проектної документації.

Після проведення робочої зустрічі голови комісії з реорганізації ХНУБА Бабаєва В.М. з генеральним директором ТОВ «Стальконструкція» Євелем С.М. було досягнуто згоди на проведення ремонту лабораторії ЖБК ТОВ «Стальконструкція». Роботи розпочаті 01.02.2022р.

Ми у соцмережах

facebook instagram youtube Wiki telegram

vtour

Банківські реквізити ХНУМГ

Опитування

Підготовчі курси ХНУМГ

Psyho

Psyho

Школи розвитку

Шкільний урок в ХНУМГ

banner architect

Баннер енерго

Приєднання ХНУБА

Стартап школа

5

png 20230324 152241 0000