1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

20 жовтня 2021 р. у м. Києві за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» відбулося відкриття Тринадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та виставки освіти за кордоном «World Edu».

У роботі виставки взяли участь 320 учасників із 21 регіону України, а також Литви, Чехії, Словаччини.

У конкурсі на отримання почесного звання «Лідер інновацій в освіті» наш Університет представляв інноваційну розробку ”Розробка та впровадження корпоративних цифрових сервісів моніторингу системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності і якості освіти закладів вищої освіти» творчим колективом Університету під керівництвом ректора Університету, доктора наук з державного управління, професора Бабаєва В.М. у складі: Пана М.П., к.т.н., професора кафедри економіки, Харченка В.Ф., директора навчально-наукового інституту підготовки кадрів вищої кваліфікації, д.т.н., професора, Коненко В.В., к.е.н., ст.. викладача кафедри підприємництва та бізнес-адміністрування за яку був удостоєний вищою нагородою: почесне звання „ЛІДЕР ІННОВАЦІЙ В ОСВІТІ”.

На конкурс із тематичних номінацій творчим колективом Університету під керівництвом ректора Університету, доктора наук з державного управління, професора Бабаєва В.М. у складі: Плюгіна В.Є., д.т.н., професора кафедри систем електропостачання та електроспоживання міст, Пана М.П., к.т.н., професора кафедри економіки, Харченка В.Ф., директора навчально-наукового інституту підготовки кадрів вищої кваліфікації, д.т.н., професора, Коненко В.В., к.е.н., ст.. викладача кафедри підприємництва та бізнес-адміністрування було подано наукову роботу „Розробка та впровадження віртуальних лабораторій з віддаленим доступом для STEM-спеціальностей закладів вищої освіти на платформі ARDUINO”. За цю роботу наш Університет було нагороджено Золотою медаллю.

Нагороди вручив заступник міністра МОН України з цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Селецький Артур Миколайович.

Вітаємо ректора ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, д-ра наук з держ. управл., професора Володимира Миколайовича Бабаєва та колектив Університету з черговими високими нагородами.