1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

1За традицією травень у ХНУМГ ім. О.М. Бекетова розпочався з відзначення Дня Перемоги та Дня пам'яті і примирення. Співробітники вшанували пам’ять про тих, хто 73 роки тому здобував Перемогу у Другій світовій війні. На ректорський прийом з нагоди свята були запрошені члени ветеранської організації Університету, до якої входять учасники та ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій та ветерани військової служби.

Ректор Університету, професор Володимир Миколайович Бабаєв привітав почесних гостей і вручив подяки учасникам Другої світової війни, як вияв вдячності за безсмертний подвиг.

24

53

Понад 140 студентів, викладачів, співробітників ХІІКБу були мобілізовані в роки війни. Кожен став прикладом героїзму та мужності. З вдячністю за подвиг, від усього колективу, студенти Університету поклали квіти до пам’ятного знаку захисникам Батьківщини студентам, викладачам та до меморіальної дошки генерал-майору М. Г. Снєгову.

У 2018 році виповнюється 75 років з дня визволення нашого міста в роки Другої світової війни. Ми пам’ятаємо, що пережив і як вистояв Харків. У 2005 році в Університеті був реалізований проект «Збережемо пам’ять». Результатом великої пошукової роботи студентів стало створення фонотеки зі спогадів ветеранів та фільм «Літопис визволення Харкова». Приємною несподіванкою стала участь випускників Університету, учасників цього проекту в заході. Пошукова робота триває. Завідувач кафедри Історії та культурології, професор Рябченко О. Л. запропонувала всім учасникам долучитися до нового проекту «Людяність у роки війни».

Ветеранів привітали своїми виступами учасники художніх колективів Студентського клубу та чудовим подарунком від Профкому Університету став концерт артистів Харківської державної філармонії.

910

Колектив Університету на чолі з ректором В.М. Бабаєвим взяли участь у обласних і міських заходах з нагоди Дня Перемоги та Дня пам'яті і примирення.

126

1113