1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

В складних умовах епідемії студенти-архітектори не втрачають оптимізму. Вони не тільки вчаться, але й приймають участь в архітектурних конкурсах, спрямованих на покращення середовища життєдіяльності населених місць країни. Так у вересні-листопаді цього року відбувся всеукраїнський конкурс "RESET 2020: «МОЯ ГРОМАДА ПОТРЕБУЄ ЗМІН» під егідою Асоціації об’єднаних територіальних громад України -загальноукраїнського об’єднання місцевого самоврядування.

Предметом розгляду архітектурного конкурсу ідей є пошук найкращого функціонального поділу та призначення існуючого будинку культури, та розробка передпроектної документації ревіталізації будинку культури, який знаходиться на балансі громади ОТГ Долинська або реконструкції будинку культури (ОТГ Покровське); розробки території, прилеглої до будинку культури (ОТГ Олевська). В конкурсі прийняли участь три команди студентів 4-го курсу. Це Мякотіна Є. Бабенко К. Зайцева А. Москаленко Д., Нос А. , а також аспірантка каф.містобудування Байбак Д. Студентам допомагали консультаціями д.арх., проф. Древаль І. В. та проф. каф. філософії Родіонова Л.О., яка допомогла конкурсантам визначити соціологічні аспекти проектних пропозицій.

Підбиття підсумків конкурсу визначило, що студентки 4-го курсу Москаленко Д., Нос А. вибороли головний приз. за краще архітектурно-планувальне рішення організації існуючого будинку та приміщень будинку культури, розташованого по проспекту Незалежності, 6, в місті Долина, Долинського району, Івано-Франківської області (ОТГ Долинська. )Інші наші учасники - отримають дипломи. Приеднаємося до поздоровлень учасників конкурсу. Вони зробили важливі кроки у професіному становленні і є прикладом для інших студентів.