1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

УБА13 - 7 липня 2017 р. у місті Залі́щики, адміністративному, економічному і культурному районному центрі Тернопільщини, пройшла V Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів «Адвокація у стилі ЕКО». Адвокаційна діяльність бібліотек має за мету привернути увагу суспільства і влади до бібліотек, змінити імідж бібліотеки в Україні, досягти загальних цілей сталого розвитку бібліотеки шляхом надання громадянам публічного доступу до інформаційних технологій.

УБА2Організаторами цьогорічної літньої школи стали: Українська бібліотечна асоціація, Тернопільське обласне відділення УБА, Тернопільська обласна бібліотека для молоді, Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека за підтримки Управління культури Тернопільської облдержадміністрації, Заліщицької РДА, Заліщицької районної ради та Заліщицької міської ради.

У рамках школи відбулися:

- адвокаційний бібліобрифінг з владою;

- 7 екопленерів;

- польові бібліодослідження в с.Синьків;

- екологічна експедиція до с. Червоне;

- екологічна акція «Жити в стилі Еко вчить бібліотека!».

УБА3

У ЕКОшколі взяли участь бібліотечні фахівці з 9 областей України, у т. ч. заступник директора Наукової бібліотеки нашого Університету П. О. Семененко.

За активну участь у V Всеукраїнській літній школі адвокації та за презентацію діяльності ХНУМГ ім. О. М. Бекетова та Наукової бібліотеки в рамках концепції «Зелений Університет» П. О. Семененко отримала іменний сертифікат.