1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

Ярмарка вакансий ОТГШановні студенти та випускники Університету!

Запрошуємо вас на «Національний ярмарок вакансій для об’єднаних територіальних громад» за підтримки Асоціації міст України, що відбудеться 25 квітня 2017 року об 11.30 в конференц-залі № 2 на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова.

Програма «Національного ярмарку вакансій для ОТГ» передбачає розгляд та обговорення низки ключових питань: працевлаштування; підготовки персоналу до виконання нових завдань та його подальший професійний розвиток; впровадження децентралізаційної реформи із залученням сучасних управлінських кадрів, з метою надання комплексу публічних послуг.

Під час ярмарку вакансій керівники обраних населенням органів місцевого самоврядування зустрінуться зі студентами-випускниками та презентують їм наявні можливості працевлаштування. Попередня реєстрація за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Центр доуніверситетської освіти і кар’єри ХНУМГ імені О.М. Бекетова