1

2

3

Квота 2

4

Аспірантура

01 DSC 0038Заняття було проведено к.е.н., доцентом кафедри Економіки підприємства, бізнес-адміністрування та регіонального розвитку Шевчук Віолеттою Вячеславівною. З точки зору визначення поняття "економіка" в перекладі з древньогрецької "господарство" бесіда склалась про міське господарство, його струткуру, завдання, функції.

Під час лекції викладач згадувала, що ті чи інші матеріали викладаються на різних дисциплінах факультету ЕіП, наприклад мова йшла про доходи і видатки міського бюджету, структуру житлово-комунального комплексу, техніко-економічні показники розвитку м. Харкова, економічні аспекти містбудування, показники механічного та природного руху населення та інші аспекти існування та функціонування міста, як складної урбаекосистеми.

Учні приймали активну участь в обговоренні різних тем, особливо про проблеми екології в містах та пропонували різні методи їх вирішення, спираючись на досвід інших країн, що особливо підкреслює високий рівень обізнанності та ерудиції і небайдуже їх ставлення до майбутньго життя у рідному місті. Висловлюємо подяку организаторам та учасникам проекту, сподіавємось на нові цікаві зустрічі.

02 DSC 003303 DSC 0049 

04 DSC 004405 DSC 0046 

06 DSC 004707 DSC 0048